Esbo cirkus- och teaterskola

Vad är Esko?

Esko är Finlands största konstutövande skola, vi har verksamhetställen i olika delar av Esbo. Vi ger undervisning i teater- och cirkuskonst som hobby för människor i alla åldrar. Vi har över 500 elever och i upplevelserika och interaktiva smågrupper får de alla både mentala och fysiska färdigheter. Var och en har möjlighet att lära sig, få fram ideér och skapa något nytt.

Cirkus och teater förändrar liv

Cirkus och teater passar alla. De är konstformer som berikar livet med nya färdigheter, vänner, fysisk kondition och mentalt välbefinnande. Esko lockar barn, vuxna och seniorer bort från digitala prylar till en verklighet fylld av livsglädje där allt är verkligen möjligt. Sedan 1999 har vårt uppdrag varit att ge undervisning i två underbara och stärkande artistiska områden med järnhård kompetens och stor kärlek. I vår skola kan du bekanta dig med båda dessa konstformer på samma gång under cirkus-teaterlektionerna. Alla elever får också ett smakprov av den andra konstformen under sina studier.

Stödorganisation

Esbo cirkus- och teaterskola Esko (Esbo konstutövande skola*) är en läroanstalt som upprätthålls av en registrerad stödorganisation. Esbo stad och Undervisnings- och kulturministeriet ger finansiellt stöd till Esko.

Anmälning

Esko undervisning är öppen för alla. Det finns studiegrupper för 3-18 åringar samt vuxna och seniorer. Undervisningen ges i regel på finska. Vid behov kan våra lärare också kommunicera på engelska. Konst känner inga språkgränser!

Studiegrupperna fylls i anmälningsordning. Du kan bläddra i grupperna i lugn och ro och klicka på länkarna för mer information. Anmälning till studiegrupperna sker via nätet. Vid anmälning blir du ombedd att ge dina person- och kontaktuppgifter. Du blir också frågad om du vill ge filmningstillstånd.