Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODEN 2024-2025 RYHMIIN ON KÄYNNISSÄ

 

ILMOITTAUTUMISESTA YLEENSÄ

Opetusryhmiin voi ilmoittautua netin kautta tai käymällä henkilökohtaisesti toimistollamme osoitteessa Pappilantie 2, Espoon keskus. Ilmoittautuessa tarvitaan henkilö- ja yhteystietoja. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään myös kuvauslupa. Oppilaita saatetaan kuvata opetus- ja esitystilanteissa. Kuvia voidaan käyttää esitysten käsiohjelmissa ja julisteissa, Eskon nettisivuilla tai esitteissä.

Ilmoittautuminen tapahtuu aina ensisijaisesti omaa ikää vastaavaan ryhmään. Poikkeuksena ilmoittautuminen syventäviin opintoihin: sirkuslinjalla 14-17-vuotias uusi oppilas aloittaa aina Sirkus 8 -ryhmässä, teatterilinjalla 15-17-vuotias uusi oppilas aloittaa aina Teatteri 9 -ryhmässä. Poikkeuksena tähän on uudet oppilaat, joilla on sirkus/teatteriharrastus- tai esim. telinevoimistelutausta. Kysy tarkempia tietoja toimistolta.

Ilmoittautuminen on lukuvuodeksi kerrallaan. Keväisin lähetämme jatkoilmoittautumiskyselyn.

 

TÄYDET RYHMÄT

Edellisen vuoden oppilailla on etuoikeus jatkaa seuraavana vuonna. Tästä syystä osa ryhmistä on täynnä ilmoittautumisen alkaessa. Jos ryhmä on täysi, voit ilmoittautua jonoon. Jonotuspaikka on voimassa kuluvan lukuvuoden, mutta ei seuraavalle lukuvuodelle. Paikan vapautuessa otamme yhteyttä.

NYKYISTEN OPPILAIDEN JATKOILMOITTAUTUMINEN

Saatuasi opiskelupaikan, varmistat harrastuksesi jatkumisen huhti-toukokuussa tehtävällä jatkoilmoittautumisella. Oppilas jatkaa aina ensisijaisesti oman opetusryhmänsä kanssa opintojen seuraavalle tasolle. Jatkoilmoittautuminen tapahtuu ennen kuin uusien oppilaiden ilmoittautuminen avautuu.