Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kevätlukukaudelle 2021

Eskon opetus on avointa kaikille. Opetusryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit selailla ryhmiä punaisesta painikkeesta ja ilmoittautua oranssista painikkeesta.

Ilmoittautuminen kevätlukukaudelle 2021 on käynnissä. Oheisesta linkistä voit jo selailla tulevaa tarjontaa.

Kevätlukukausi 7.1.2021 - 15.5.2021. Vapaille paikoille voi ilmoittautua aina helmikuun loppuun 2021 saakka. Koronapandemian vuoksi 7.1 - 9.1.2021 järjestettävä opetus järjestetään joko etäopetuksena tai ulko-opetuksena. Opettajat ilmoittavat Wilmassa miten opetus järjestetään.

Lukujärjestys 2020-2021
Ilmoittaudu

Ilmoittautumisesta yleensä

Opetusryhmiin ilmoittaudutaan netin kautta. Ilmoittautuessa tarvitaan henkilö- ja yhteystietoja. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään myös kuvauslupa. Oppilaita saatetaan kuvata opetus- ja esitystilanteissa. Kuvia voidaan käyttää esitysten käsiohjelmissa ja julisteissa, Eskon nettisivuilla tai esitteissä.

Ilmoittautuminen tapahtuu aina ensisijaisesti omaa ikää vastaavaan ryhmään. Poikkeuksena ilmoittautuminen syventäviin opintoihin: sirkuslinjalla 14-17-vuotias uusi oppilas aloittaa aina Sirkus 8 -ryhmässä, teatterilinjalla 15-17-vuotias uusi oppilas aloittaa aina Teatteri 9 -ryhmässä.

Täydet ryhmät

Edellisen vuoden oppilailla on etuoikeus jatkaa seuraavana vuonna. Tästä syystä osa ryhmistä on täynnä ilmoittautumisen alkaessa. Jos ryhmä on täysi, voit ilmoittautua jonoon. Jonotuspaikka on voimassa kuluvan lukuvuoden, mutta ei seuraavalle lukuvuodelle. Paikan vapautuessa otamme yhteyttä.

Jatkoilmoittautuminen seuraavalle lukuvuodelle

Nykyiset oppilaat jatkoilmoittautuvat kevätlukukauden lopulla ennen uusien oppilaiden ilmoittautumisen alkamista. Tämä ei koske lopputyöryhmiä.

Ilmoittautuminen syventäviin opintoihin

Sirkuslinjan syventäviin opintoihin otetaan ainoastaan jo aiemmin sirkusta tai esimerkiksi telinevoimistelua tai vastaavaa harrastaneita oppilaita. Sirkuslinjalla 14-17-vuotias uusi oppilas aloittaa aina Sirkus 8 –ryhmässä. Teatterilinjalla 15-17-vuotias uusi oppilas aloittaa aina Teatteri 9 -ryhmässä. Kysy tarkempia tietoja toimistosta.