Esko-päivät 3.-12.8.2020

Hei Eskolaiset ja kotiväki,

Iloisia uutisia! Esko-päivät toteutuvat 3. – 12.8. Tervetuloa näkemään Eskon ryhmääsi vuosimallia 2019-2020 oman opettajasi johdolla.
Olette saaneet tarkemmat kokoontumistiedot ja mahdolliset ryhmien esitysajat/avoimet treenit keväällä opettajan tiedotteessa. Alla olevista lukujärjestyksistä voitte tarkistaa ryhmän kokoontumisajat.

Lukujärjestykset on lajiteltu opetuspaikan mukaan. Kun tiedät opetuspaikan – etsi siitä lukujärjestyksestä oma opettajasi nimi ja ryhmän tunnus esim. Teatteri 5 on T5, Sirkus 8 on S8.  (Huom! Vasta tulevana lukuvuonna (alk.17.8) ryhmän numero muuttuu yhtä isommaksi.)

Koronapandemian vuoksi toimimme yhdessä tiettyä varovaisuutta noudattaen. Hienoa sirkus- ja teatteritaiteen opetuksen kannalta on, että voimme kokoontua ja vuorovaikuttaa toistemme kanssa live-tilanteessa. Kevään etäopetuksen jälkeen nämä ovat tärkeitä hetkiä. Kiitos, kun jaksoitte kanssamme tuon ajan.

Esitykset ja avoimet treenit ovat tarkoitettu ensi sijaisesti lähimmille ystäville ja sukulaisille. Joihinkin esityksiin otamme yleisöä tilan sallimissa puitteissa. Ohjeet tilaisuuksiin saatte omalta opettajaltanne.

Järvenperä ja Lagstad skola

Studio Esko