Muu Toiminta

Kulttuuri- ja liikuntapolku KULPS

KULPS – kulttuuri- ja liikuntapolku on Espoon kulttuuri- ja liikuntakasvatussuunnitelma, joka tarjoaa maksuttomia kulttuuri- ja liikuntakäyntejä perusopetuksen piirissä oleville oppilaille. Esko tarjoaa koululuokille Sirkustyöpajoja ja Teatteri-improvisaatiopajoja. Yhteydenotot info@esko.fi
 

Kulttuurikurkkaus

Kulttuurikurkkaus on päiväkotien lapsille ja varhaiskasvatuksen opettajille suunnattua toimintaa, jota organisoi Espoon kaupunki. Esko tarjoaa päiväkodeille Sirkustyöpajoja ja draamakoulutusta.
 

Aikuiset

Eskossa on ryhmiä myös aikuisille. Sirkuslinjalla on aikuisryhmä sekä aikuisten ilma-akrobatiaryhmä. Teatterilinjalla aikuisille yli 18-vuotiaille suunnattu taiteen perusopetuksen ryhmä, jossa näyttelijäntyötekniikat ja esiintyminen tulevat tutuksi. Ilmoittautuminen ryhmiin ilmoittautumisjärjestelmän kautta.
 

HYVE

Eskon Hyve-toiminta on taideopetusta, mikä tarjoaa iloa ja hyvinvointia erilaisille ryhmille, esim. työyhteisöille. Toiminta voi olla pitkäkestoista, lyhytkestoista tai yhden kerran tapahtuvaa. Kysy tarjoustamme info@esko.fi

teatteri esko

Teatteri Esko

Teatteri Esko on perustettu Espoon sirkus- ja teatterikoulu Eskosta valmistuneille alumneille ja muille teatterin tekemisestä innostuneille aikuisille, jotka haluavat toteuttaa unelmiaan näyttelemisestä kivassa porukassa. Syksyllä 2020 perustettu ryhmä ehti kulkea monivaiheisen korona-ajan taipaleen ennen kuin se vihdoin pääsi Studio Eskon lavalle huhtikuussa 2022.

Teatteri valmistaa 1-2 produktiota lukuvuoden aikana. Toiminta on suunnattu kaikille yli 15-vuotiaille näyttelemisestä kiinnostuneille. Ryhmään otetaan uusia jäseniä elo/syyskuussa ilmoittautumisjärjestelmän kautta. 

Sirkussynttärit

Eskon sirkussynttärit sopivat kaikenikäisille. Sirkussynttärit ovat liikunnallisia leikkejä, akrobatiaa, tasapainoilua ja jongleerausta eri välineillä – ammattiopettajan johdolla. Voit keikkua trapetsilla, kävellä nuoralla tai vaikka temppuilla yksipyöräisellä.

Kesto: Sirkustelu 60 minuuttia + ruokailu* 45 minuuttia.
Hinta: 195 e

Sirkussynttärit järjestetään Eskon sirkustilassa, Kannusillassa, os. Vanha Lagstadintie 5 (Espoon keskus) 

Juhlavarustukseksi sopivat parhaiten liikkumiseen sopivat vaatteet.

Eskon synttäreille mahtuu enimmillään 14 sirkustelijaa.

Synttäripäivät kevät 2024: lauantait 13.1, 10.2, 9.3, 23.3, 13.4, 20.4, 11.5

Ajat: klo 12.00-14.00/14.45-16.45/17.30-19.30

Varaukset viimeistään kaksi viikkoa ennen.

*) Asiakkaan omat tarjoilut ja servetit ym. koristelut. Tilassa on jääkaappi-pakastin, mikroaaltouuni, kulhoja, tarjottimia, ottimia, laseja/mukeja, lautasia, lusikoita ja mehukannuja. 

Lisätietoja ja varaukset: info@esko.fi

Kysy myös aikuisten sirkussynttäreitä

Tervetuloa viettämään ikimuistoisia sirkussynttäreitä Eskoon!

Keikat

Eskossa toimii sirkuslinjalla keikkaryhmä, jossa harjoittelee esiintymisestä kiinnostuneita oppilaita. Myös teatterioppilaat esiintyvät improvisaatioon perustuvilla esityksillä. Voimme myös tulla tilaisuuteen opettamaan ilmaisua tai temppuilua. Eskosta voit kysyä pieniä esityksiä erilaisiin tilaisuuksiin. Hinta määräytyy tapauskohtaisesti. Lisätietoja: info@esko.fi