Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen

VAPAAT PAIKAT LUKUVUODEN 2023-2024 RYHMIIN LÖYTYVÄT ILMOITTAUTUMISJÄRJESTELMÄSTÄ.

 

ILMOITTAUTUMISESTA YLEENSÄ

Opetusryhmiin voi ilmoittautua netin kautta tai käymällä henkilökohtaisesti toimistollamme osoitteessa Pappilantie 2, Espoon keskus. Ilmoittautuessa tarvitaan henkilö- ja yhteystietoja. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään myös kuvauslupa. Oppilaita saatetaan kuvata opetus- ja esitystilanteissa. Kuvia voidaan käyttää esitysten käsiohjelmissa ja julisteissa, Eskon nettisivuilla tai esitteissä.

Ilmoittautuminen tapahtuu aina ensisijaisesti omaa ikää vastaavaan ryhmään. Poikkeuksena ilmoittautuminen syventäviin opintoihin: sirkuslinjalla 14-17-vuotias uusi oppilas aloittaa aina Sirkus 8 -ryhmässä, teatterilinjalla 15-17-vuotias uusi oppilas aloittaa aina Teatteri 9 -ryhmässä. Poikkeuksena tähän on uudet oppilaat, joilla on sirkus/teatteriharrastus- tai esim. telinevoimistelutausta. Kysy tarkempia tietoja toimistolta.

 

TÄYDET RYHMÄT

Edellisen vuoden oppilailla on etuoikeus jatkaa seuraavana vuonna. Tästä syystä osa ryhmistä on täynnä ilmoittautumisen alkaessa. Jos ryhmä on täysi, voit ilmoittautua jonoon. Jonotuspaikka on voimassa kuluvan lukuvuoden, mutta ei seuraavalle lukuvuodelle. Paikan vapautuessa otamme yhteyttä.

NYKYISTEN OPPILAIDEN JATKOILMOITTAUTUMINEN

Saatuasi opiskelupaikan, varmistat harrastuksesi jatkumisen huhti-toukokuussa tehtävällä jatkoilmoittautumisella. Jatkoilmoittautumiset tapahtuvat wilman kautta. Oppilas jatkaa aina ensisijaisesti oman opetusryhmänsä kanssa opintojen seuraavalle tasolle. Jatkoilmoittautumiset tehdään ennen kuin uusien oppilaiden ilmoittautuminen avautuu.