Tietoa meistä

KANNATUSYHDISTYS

Espoon sirkus- ja teatterikoulu Esko (aik. Espoon esittävän taiteen koulu) on rekisteröidyn kannatusyhdistyksen ylläpitämä. Espoon kaupunki sekä Opetus- ja kulttuuriministeriö tukevat Eskoa taloudellisesti.

Espoon sirkus- ja teatterikoulu Eskon kannatusyhdistyksen kannattajajäseneksi voi liittyä yksityinen henkilö, oikeuskelpoinen yhteisö tai säätiö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Kannattajajäsenen jäsenmaksu on yksityishenkilöltä 10 euroa, yhteisöltä tai säätiöltä 150 euroa. Lisätietoja saa koulun toimistosta. Kannatusyhdistyksen hallituksen jäsenet valitaan vuosittain yhdistyksen vuosikokouksessa.

EKOLOGISUUS ON MEILLE TÄRKEÄÄ

Haluamme jakaa ympärillemme iloa, joka ei perustu kuluttamiselle vaan uusien taitojen oppimiselle yhteisöllisessä ilmapiirissä. Olemme ekologisia arjessamme kaikin tavoin ja pyrimme kestävään elämäntapaan. Käytämme toiminnassamme paljon kierrätysmateriaaleja sekä eettisesti tuotettuja tuotteita. Otamme myös mielellämme vastaan lahjoituksena käytettyjä – rooliasuiksi soveltuvia – tekstiilejä.

ESKOlintu-Moikkaaja