Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2019 - 2020

Eskon opetus on avointa kaikille. Opetusryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit selailla ryhmiä rauhassa ja lukea lisätietoa ryhmistä. Ilmoittautuminen tapahtuu klikkaamalla 'Valitse' painiketta.

Ilmoittaudu

Ilmoittautumisesta yleensä

Opetusryhmiin ilmoittaudutaan netin kautta. Ilmoittautuessa tarvitaan henkilö- ja yhteystietoja. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään myös kuvauslupa. Oppilaita saatetaan kuvata opetus- ja esitystilanteissa. Kuvia voidaan käyttää esitysten käsiohjelmissa ja julisteissa, Eskon nettisivuilla tai esitteissä.

Ilmoittautuminen tapahtuu aina ensisijaisesti omaa ikää vastaavaan ryhmään. Poikkeuksena ilmoittautuminen syventäviin opintoihin: sirkuslinjalla 14-17-vuotias uusi oppilas aloittaa aina Sirkus 8 -ryhmässä, teatterilinjalla 15-17-vuotias uusi oppilas aloittaa aina Teatteri 9 -ryhmässä.

Täydet ryhmät

Edellisen vuoden oppilailla on etuoikeus jatkaa seuraavana vuonna. Tästä syystä osa ryhmistä on täynnä ilmoittautumisen alkaessa. Jos ryhmä on täysi, voit ilmoittautua jonoon. Jonotuspaikka on voimassa kuluvan lukuvuoden, mutta ei seuraavalle lukuvuodelle. Paikan vapautuessa otamme yhteyttä. Nykyisten Eskon oppilaiden ei tarvitse ilmoittautua uudestaan

Nykyisten oppilaiden ei tarvitse ilmoittautua uudestaan

Opiskelupaikka säilyy automaattisesti lukuvuodesta ja lukukaudesta seuraavaan aina lopputyövuoteen saakka. Seuraavalle lukuvuodelle tai -kaudelle ei tarvitse ilmoittautua uudestaan. Mikäli oppilas lopettaa teatteri/sirkusharrastuksen, tulee siitä ilmoittaa Eskon toimistoon.

Ilmoittautuminen syventäviin opintoihin

Sirkuslinjan syventäviin opintoihin otetaan ainoastaan jo aiemmin sirkusta tai esimerkiksi telinevoimistelua tai vastaavaa harrastaneita oppilaita. Sirkuslinjalla 14-17-vuotias uusi oppilas aloittaa aina Sirkus 8 –ryhmässä. Teatterilinjalla 15-17-vuotias uusi oppilas aloittaa aina Teatteri 9 -ryhmässä. Kysy tarkempia tietoja toimistosta.