Esko
ESPOON ESITTÄVÄN TAITEEN KOULU • ESBO KONSTUTÖVANDE SKOLA • ESPOO SCHOOL OF PERFORMING ARTS

Ilmoittautuminen lukuvuodelle 2017 - 2018 .

Ilmoittautuminen vapaille oppilaspaikoille on voimassa koko lukuvuoden. Eskon opetus on avointa kaikille. Opetusryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Voit selailla ryhmiä rauhassa ja klikkailla lisätietoa ryhmistä. Ilmoittautuminen tapahtuu valitsemalla ryhmä aktiiviseksi ja sen jälkeen ´Ilmoittaudu kurssiin´

Teatteriryhmät

Sirkusryhmät

 

Ilmoittautuminen yleensä

Opetusryhmiin voi ilmoittautua netin kautta tai käymällä henkilökohtaisesti toimistollamme osoitteessa Pappilantie 2, Espoon keskus. Ilmoittautuessa tarvitaan henkilö- ja yhteystietoja. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään myös kuvauslupa. Oppilaita saatetaan kuvata opetus- ja esitystilanteissa. Kuvia voidaan käyttää esitysten käsiohjelmissa ja julisteissa, Eskon nettisivuilla tai esitteissä.

Täydet ryhmät

Edellisen vuoden oppilailla on etuoikeus jatkaa seuraavana vuonna. Tästä syystä osa ryhmistä on täynnä ilmoittautumisen alkaessa. Jos ryhmä on täysi, voit ilmoittautua jonoon. Jonotuspaikka on voimassa kuluvan lukuvuoden, mutta ei seuraavalle lukuvuodelle. Paikan vapautuessa otamme yhteyttä.

Nykyisten oppilaiden ei tarvitse ilmoittautua uudestaan

Saatuasi opiskelupaikan, se on sinun, kunnes lopetat opiskelun tai saat päättötodistuksen. Seuraavalle lukuvuodelle ei tarvitse ilmoittautua uudestaan. 

Sirkuslinjan syventävät opinnot

Sirkuslinjan syventäviin opintoihin otetaan ainoastaan jo aiemmin sirkusta tai esimerkiksi telinevoimistelua harrastaneita oppilaita. Kysy tarkempia tietoja toimistosta.